søndag, juni 23, 2024
Ukategorisert

17. mai med HUK

17. mai ble en flott dag for Halsen Ungdomskorps og korpsets bidrag til distriktets feiring av nasjonaldagen. En dag som ble innledet med en  morgenrunde med spilling for sponsorer og æresmedlemmer, og ikke minst flaggheising på Steinsnes. Dog er det tydelig at kommandolinjene ikke var helt klarlagt i forhold til tempoet på flaggheisinga – her må noen ta affære til neste år. Men champagnen derimot var helt etter boka …

Frokost med skolekorpset og Leder Johnsen i litterær utfoldelse om dagens innhold på Musikkhuset før turen gikk til Bøkeskogen.

Det er alltid en kraftanstrengelse å forsere Larviks gater denne dagen, men svært motiverende å spille med alle festglade Larviksborgere på veien mot Bøkeskogen. Det ble full klaff med timinga ned mot festplassen med Barcelona som siste nummer – godt gjennomført.

Ettermiddagens arrangement på Østre Halsen var av det tradisjonelle slaget med et stort korps også her i år.

Totalt ble det idag tilbakelagt 10,8km inkludert en ekstra liten runde nedom Skotta …

Vel blåst til alle som bidrog idag!

Godt humør er viktig for en tamburmajor!

image

Og til slutt (for de spesielt interesserte) dagens tur til Bøkeskogen!

image