mandag, juni 24, 2024
Ukategorisert

Godt besøkt nærmiljøkonsert på Kirkeløkka

Onsdag 15. juni avholdt korpsene på Halsen nærmiljøkonsert i anledning Østre Halsen Skolekorps’ 90års jubileum og Halsen Ungdomskorps’ 85års jubileum.  Alle korpsmusikere på Halsen fikk denne ettermiddagen vist seg frem for de fremmøtte. Skolekorpset med Aspirantkorps, Juniorkorps, The Blueberries og Hovedkorps viste flotte takter på en litt kjølig onsdagskveld. Virkelig godt å se at det gror veldig godt i korpsmiljøet på Halsen og ikke minst er det fantastisk å høre at det er 30 nye aspiranter som starter opp etter sommerferien.

Godt med publikum å se også, der hovedvekten naturlig nok hadde relasjoner til musikantene. I en god «bursdagselskapsånd» så var det gratis pølser, kaker og drikke til alle denne dagen.

Ungdomskorpset avsluttet det hele med en liten avdeling og som et verdig punktum på en fin kveld så ble National Emblem spilt som fellesnummer.

Vel blåst fra korpsmiljøet på Halsen!