søndag, juni 23, 2024
Ukategorisert

Årsmøte!

Halsen Ungdomskorps har gjennomført sitt 85. årsmøte. Et årsmøte med svært godt fremmøte som alltid. Årsberetningen viste at sesongen 2016 har vært en svært aktiv og begivenhetsrik sesong. En sesong som har markert korpsets 85 års jubileum og som i tillegg har vært Frank Eliassen’s siste år som dirigent. Spesielle markeringer har vært konserter i jubileumets tegn markert med jubileumstur til Bratislava, og stor konsert i Bølgen. En konsert som fylte Bølgens storsal til siste sete, og som i tillegg var utsolgt en uke før den ble gjennomført 5. november. «A Night On Broadway» ble akkurat den suksessen som korpset håpet på, og var samtidig Frank Eliassens avskjedskonsert.

Ny dirigent ble også ansatt og fjorårets julekonsert ble Terje Alexander Grøndahl’s debut som korpsets nye dirigent.

Sesongen har vist korpsets posisjon som det ledende underholdningskorps i distriktet, og viser at korpset fortsatt er distriktets største voksenkorps. I gjennomsnitt har 48 musikanter vært på øvelsene med en topp på 58 musikere på den mest folkerike øvelsen. Spesielt nevnes at Erik Lundh (13 år på rad), Rolf Henrik Johnsen(sju år på rad) og Katrine Bund Helland har vært på samtlige øvelser.

På årsmøtet fikk korpset igjen flott pengegave fra damegruppa, en tradisjon som er like sikker som at Rolf Henrik Johnsen tar gjenvalg som korpsets leder. Så også denne gangen.

Det ble forøvrig utdelt en rekke utmerkelser: 30 års medalje til Britt Johnsen, 25 års fanebanner til Terje Ørbeck, Kjetil Borge, Øystein Kristoffersen og Mariann Waale. I tillegg ble Line Lund Mathisen og Magne Glittum tildelt erkjentlighetsgave for utvist stor innsats som kasserer og implementering av digitalt notearkiv.

I sum viste årsmøte et bilde av en svært veldrevet og aktiv forening i korpsbevegelsens tegn.