lørdag, juli 13, 2024
Ukategorisert

Anders Gjønnes fikk ikke fortsette i «The Voice»

Halsen Ungdomskorps har ofte sangsolister med på sine konserter og en av de korpset benytter ofte er Anders Gjønnes. Sist gang under konserten i Bølgen – «A Night On Broadway» – hvor Anders gjorde en fantastisk prestasjon under konserten i en fullsatt Bølgen konserthus.

Anders er for tiden deltager i «The Voice» på TV2 og kom gjennom første nåløye hvor valget falt på Lene Marlin som mentor.

Men dessverre ble Anders’ deltagelse avsluttet sist fredag. I duellen med to andre kandidater valgt ikke Lene Marlin å ta med Anders videre. Ei heller ble ham «stjålet» av noen av de andre mentorene, dermed var eventyret over for denne gang.

Et liten trøst må være at nummeret de tre fremførte  – Aerosmith’s «I Don’t Want To Miss A Thing» – definitivt var kveldens høydepunkt.