onsdag, mai 22, 2024
Ukategorisert

Konsert i Bøkeskogen i pinsen – en viktig tradisjonen!

Pinse og korpskonserter hører sammen i Larviks kulturliv. Andre pinsedag er korpsene på Østre Halsen sin dag og denne gangen ble det som så ofte før en godt besøkt konsert i det fine vårværet. Østre Halsen Skolekorps stilte fulltallig med sine tre korps – alle med en fin besetning. Et godt grunnlag for rekruttering til korpsmusikken som i mange deler av landet er på vikende front. Sånn er det ikke på Østre Halsen. De tre korpsene spilte hver sine nummer foran publikum i marsoppstilling som innledning til konserten til HUK fra Bøkeskogens scene.

HUK spilte fra både sitt marsjrepertoar og nummer fra konserten i Bølgen, med solistinnslag både på Sould Bossa Nova og Minnie The Moocher. Vel blåst fra HUK, som sedvanlig hadde felles utlodding med skolekorpsene – denne gangen med en rekordrask trekning.

Innmarsjen ser du her!