lørdag, april 20, 2024
Ukategorisert

«Samspill over fjorden» – lørdag 20. oktober kl 18.

Fra ØP – 2018-10-17:

Det blir samspill over fjorden når Halsen ungdomskorps og Stavern-Agnes Musikkorps møtes i Sliperiet til felles konsert lørdag.

– Det er jo musikkorpsenes år i år, utbryter Rolf Henrik Johnsen fra Halsen ungdomskorps og vil at folk skal bruke litt av lørdagen på å høre korpsmusikk.

For et eget korpsår betyr nok at vi får se korpsene mer enn vanlig. Da skal korpsene sørge for å vise seg fram ekstra. Og kanskje i andre sammenhenger enn vi vanligvis ser og hører de.

Slik to av korpsene gjør det på lørdag.

Samspill over fjorden

KJENT: En viktig ingrediens pÃ¥ nasjonaldagen er korpsmusikk. Her ser vi Halsen ungdomskorps som denne helgen gÃ¥r sammen med Stavern-Agnes Musikkorps til en felles konsert i Sliperiet.Stavern-Agnes Musikkorps og Halsen Ungdomskorps, korpsene fra vestsiden og østsiden av Larviksfjorden velger å møtes på midten.

– Vi slår oss sammen til ett stort korps med 80 korpsmusikere på scenen i Sliperiet lørdag kveld, forteller Johnsen.

Det blir et variert program ifra Chess til Bojarenes Inntogmarsj.

– Det blir også swingtakter fra den store besetningen, loves det.

LES OGSÅ: Korpsbonanza på Østre Halsen 17. mai

Solist fra egne rekker

OVER FJORDEN: Stavern-Agnes Musikkorps møter Halsen ungdomskorps som hører til på den andre siden av fjorden.

Vi har også med sangsolist, denne gangen fra egne rekker. Kari Bjørn Olsen skal fremføre Gabriellas Sang og den kjente Abba-låten Fernando, røper Johnsen.

– Dette kommer til å bli en spennende og vakker konsert sier lederne i korpsene Brit Stensgaard fra Stavern Agnes Musikkorps og Rolf Henrik Johnsen fra Halsen ungdomskorps.

Samspill mellom korps bidrar til fellesskap og korpsglede og denne gang er det dirigent Thor Petter Thomsen som med stødig hånd leder det store korpset trygt gjennom konserten.

– Det er musikkorpsenes år i år. Vi oppfordrer folk til å ta en tidlig kveldstur til Sliperiet. Rundt omkring i Larvikdistriktet er det et yrende korpsmiljø, la oss hedre dem, store og små musikanter. oppfordrer arrangørene og satser på full sal.