onsdag, mai 22, 2024
Ukategorisert

Stemningsfull julekonsert på Østre Halsen

Østre Halsen kirke kl 19.00 den 7. Desember gjennomført HUK årets julekonsert. Denne gangen var det en meget stemningsfull konsert med musikk som var «litt nedpå». Mange nye numre denne gangen, men likevel kjente tema i nye arrangementer og versjoner. Eksempelvis varianter av Glade Jul/Silent Night skrevet av Sammy Nestico – kjent storbandarrangør for å nevne noe. Det var også varianter av mer moderne karakter som Stjenesludd fra DumDum Boys med Anders Gjønnes som vokalist. Anders gjord også stor lykke med sin og korpsets versjon av O Helga Natt. Stor lykke gjorde også vår egen Kari Bjørn Olsen med Gabriellas Sång som gikk rett hjem hos publikum. Men det var flere høyde punkter:

  • HUK’s svar på Ole Advard Anthonsen – Vegard Gustavsen med flott trompet solo på Ole Edvards egen komposisjon Vidda.
  • Bente Eikeland’s trompet solo på Mitt Hjerte Alltid Vanker sammen med Anders som solist på vokal
  • Tone Cecilie med flott keyboard innslag på All is calm – nok en Glade Jul versjon

Konfransier og Dirigent Thor Petter Thomsen bandt det hele fint sammen i god dialog med publikum i en godt besatt kirke.