onsdag, mai 22, 2024
Ukategorisert

17. Mai slik den var i 2019 – bedre blir det ikke!

17. mai er dagen da alle tradisjoner står ved lag – så også i år for Halsen Ungdomskorps.

Dagen startet sedvanlig 0730 med en rundtur på Østre Halsen med etterfølgende frokost på Musikkhuset. Her samles alle små og store musikanter på Østre Halsen for felles hygge før marsjen til Larvik og Bøkeskogen.

Barnetoget går mot Bøkeskogen 0930 og denne gangen var ruta innover til sentrum godt besatt av kommunens innbyggere. Som alltid var spesielt ruta fra Torget og opp til Festplassen morsom å marsjere. Det er svært motiverende å se det store antallet tilhørere på denne delen av marsjen.

Ikke å forglemme folkehavet som møter oss i Bøkebakken for å høre HUK spiller «Blueberry Hill».

 

I år var det også svært mye folk på det lokale arrangementet på Østre Halsen – alltid godt å treffe masse kjente fjes i nærmiljøet en slik fantastisk dag.