lørdag, juli 13, 2024
Ukategorisert

A Tribute To Bølgen – et strålende show i beste HUK stil – stinn brakke!

Lørdag 26. oktober kl. 19 var det duket for HUK’s hyllest til Bølgens 10 års jubileum.  Et forrykende show med det beste fra våre tidligere Bølgen opptredener hvor høydepunktene sto i kø gjennom de to timene det hele foregikk. Her var det alle sjangere representert med sang, kor og dans i skjønn forening. En umiddelbar suksess – en klokkeklar 6’er (etter min mening)!!!

M:-)

 

Dette skriver ØP i avisa (Nora Regine Lund Kristensen) og dette på nett:

 

I løpet av de 10 årene som Bølgen kulturhus har eksistert har Halsen Ungdomskorps hatt fire konserter. Lørdag kveld viste de noen nummer fra hvert av de fire showene med Larviks egne sangtalenter som også hadde de samme sangene under de tidligere konsertene. En real mimrekveld!

Klokken er 18.55, stemningen i salen er til å ta og føle på. Man kan nesten høre tankene til alle publikummerne: «Kommer dette til å bli like bra som det var de fire forrige gangene?».

Teppene faller og applausen er stor og fylt med glede, men øker kraftig når musikalsk leder Thor Petter Thomsen ankommer scenen og sitt luksuriøse podium.

Musikalsk leder og dirigent ved Halsen Ungdomskorps Thor Petter Thomsen har dirigert korpset i to år og vært med på det siste av de fire showene de har hatt i Bølgen – It takes two to tango.

– Vi begynte å øve etter sommeren, så det har vært temmelig intenst, sier musikalsk leder Thor Petter.

Han kan avsløre at de aller fleste har vært med på flere av de fire showene, så mye satt der, det måtte bare pirkes litt på.

– Jeg er ganske pirkete, så hver eneste sekstenedel blir pirket på om det er noe galt. Korpset har fått kjørt seg denne høsten.

Lokale talenter

Alle solistene som var med på showet var Larviks egne talenter: søstrene Camilla og Maria Merete Trøen, Mariann Lund, Anders Gjønnes Tveten og Odd René Andersen.

Det var óg en del dansere med. Fra Thor Heyerdahl vgs sin danselinje: Sofie Anine Mangelrød, Andrine Dahl Øverlien, Katrine Hansen, Marthe Blømacher, Helene solberg og Jenny Serine Seth Estborg. Danserne fra THVGS danset på Greased Lightnin’ og Chess.

To dansere som utmerket seg spesielt var tangodanserne Susanne Mørk og Jarle Sandodden. De danset under Libertango og El choclo.

– Utrolig bra

Siw Hetty og Petter Kristensen koser seg gløgg på konserten lokalkorpset holder. Tidligere har Petter Kristensen vært formann og æresmedlem i Halsen skolekorps, og på lørdag var han blant de største beundrerne i publikum.

– Det er utrolig bra, akkurat som det pleier å være! sier kona Siw Hetty Kristensen.

– At det er stinn brakke sier vel mer enn nok? sier Petter Kristensen, korpsentusiasten fra Østre Halsen.

Stinn brakke!

 

Fra Circle Of Life
Bui Doi – Anders og Stavern Mannskor

 

http://www.e-pages.dk/op_no/5017/assets/a247713015i0025_max1024x.jpg
THVGS danserer på Chess!
HUK med Anders på Live And Let die

Utdrag fra ekstranummeret.

http://www.e-pages.dk/op_no/5017/assets/a247713015i0030_max1024x.jpg
Dirigent Thor Petter!

 

Oppvarming!

 

Saxegruppa er klare!

 

Mye skal på plass!
Billettsalget rett før forestillingen!