lørdag, april 20, 2024
Ukategorisert

Ny Bølgen suksess for Halsen Ungdomskorps med «Halsen Ungdomskorps – Helt alene!»

Lørdag 23/10 oktober kl. 18 ble korpsets 90 års jubileum feiret med konsert i Bølgens storsal. Denne gangen uten andre trekkplastre enn oss selv. Etter publikums flotte tilbakemeldinger ble det satt stor pris på at vi fikk vist fram hva vi har av kapasiteter innad i korpset. En betydelige liste som viser HUK’s mangfold:

  • Kari på vokal i «Feeling Good» og «Heaven Help My Heart»
  • Fillip på tre forskjellige instrumenter i «Fillip’s Solo» og i «Soul Bossa Nova» sammen med Line på Horn, Terje på Fløyte og Fred Ragnar på Trompet
  • Bente og Catharina på klarinett i «Clarinett Escapade»
  • Bente på Trompet, Øyvind på Baryton, Roger på Slagverk, Bente på Klarinett og Magne på Sax i «Blues for Oktober»
  • Nina på Sax og Svein Arne på Trompet i Hoagy Carmichael
  • Hele Trombonegruppe på Bunch Of Bones
  • Alle i Trompetgruppa på Brass Machine

Som om ikke det var nok var det urframføring av den for anledningen spesialkomponerte «HUK 90» jubileumsmarsj. Marsjen er komponert av vår dirigent Thor Petter Thomsen som etter konserten høstet mange lovord for verket.

Det vanket også gratulasjoner fra Stavern – Agnes Musikkorps, Østre Halsen Skolekorps og ikke minst Halseposten som gav korpset en gave på 10.000kr. Hjertelig takk til alle.

Til slutt fikk også korpsets mangeårige leder Rolf Henrik en oppmerksomhet fra korpset selv for 30 år som leder. I sannhet en bemerkelsesverdig prestasjon – Rolf Henrik har vært leder i 1/3 av korpset historie og har hatt stor påvirkning på det Halsen Ungdomskorps står for i sitt 90’ende år.

Snaut 200 tilhører møtte opp i Bølgen denne kvelden – det er vi svært fornøyd med!