søndag, juni 23, 2024
Ukategorisert

HUK får støtte til rekruttering fra Sparebankstiftelsen DNB

Halsen Ungdomskorps søkte Sparebankstiftelsen DNB om støtte til et rekrutteringsprosjekt i etterkant av COVID-19 tiden. Dette for å bidra til å få nye medlemmer til korpset med spesiell fokus på rekruttering av den yngre garde. Slik var det svært gledelige svaret:

Kjære Halsen Ungdomskorps,

Styret i Sparebankstiftelsen DNB har ferdigbehandlet søknadene som kom inn til fristen 1. april 2022. Det er med stor glede vi kan fortelle at dere har fått støtte! Dere finner flere detaljer i tildelingsbrevet i søknadsportalen.

Halsen Ungdomskorps personlig film

I år feirer vi 200 år med sparebanktradisjoner. Derfor har vi laget en film til dere. Se filmen her!

Hilsen oss i Sparebankstiftelsen DNB

Vi i Halsen Ungdomskorps er svært takknemlig for denne tildelingen som får stor betydning for korpset!