søndag, juni 23, 2024
Ukategorisert

Årets julekonsert i Bølgen 17/12

Julekonserter er for mange forbundet med artister som besøker konsertsteder over det ganske land med det samme konsert konsept. Denne gangen får du en helt unik konsert som bare fremføres i Bølgens Storsal.

Halsen Ungdomskorps sammen med Ole Børud og Maria Merethe Trøen vil gi deg en julekonsert slik du vil at den skal være. Her får du underholdning av beste merke med juletoner med et vidt spenn. Fra swinging christmas til kjære norske juletoner som vi alle forbinder med en moderne norsk jul. Med oss på denne reisen har vi det beste av det Larvik kan by på. 

Ole Børud kjent for folk flest gjennom fantastiske tolkninger i NRK’s Stjernekamp, men også gjennom sin egen merkevare og musikkstil. Ole har gjennom målrettet arbeid, blitt et betydelig navn både nasjonalt og internasjonal med egen produsert materiale innenfor den funky siden av westcoastpop. Nå gjør Ole comeback i vårt underholdningskonsept, sist gang var det med «All That Music» i 2009.


Maria Merethe Trøen,
 vår dyktige samarbeidspartner på en rekke av HUK’s konserter og i Larviks Kulturliv forøvrig. Maria er også godt kjent på nasjonalt nivå med deltagelse i Beat For Beat på NRK, men også gjennom flotte tolkninger av ulike sjangre spesielt på «Det Gule» i Stavern. Under vår hyllest til Bølgens 10 års jubileum i «A Tribute To Bølgen» ga hun til beste en rekke fantastiske bidrag til en fullsatt Bølgen.

Denne gang ønsker vi nok en gang å fylle Bølgen til siste plass – dette ensemblet gleder seg til å gi deg denne konserten når det bare er 7 dager igjen til jul. 

Dirigent og musikalsk leder er Thor Petter Thomsen.
Konserten er produsert av Halsen Ungdomskorps. 

Billetter får du her!