lørdag, juli 13, 2024
Ukategorisert

Sommerkonsert – Sukkersletta 2023

For annen gang avsluttet Halsen Ungdomskorps vårsesongen med konsert på Sukkersletta. Var det kaldt og vindfullt i fjor, var det over 30 varme og ganske så hett i år. Det får ta skylda om ikke alt var tipp topp denne dagen – uansett en svært hyggelig og ikke minst godt besøkt konsert. Et sted mellom 150 og 200 halsinger hadde funnet veien til Sukkersletta denne ettermiddagen, hvor vi fikk høre et knippe numre som marsjer, latinamerikanske rytmer og ikke minst norske sommerlåter med vokalister fra egne rekker. Disse i tilpassede arrangementer av vår dirigent Thor Petter.

Våre egne sangsolister Kari, Thomas og Kjetil gjorde en utmerket innsats i alle sine fremføringer for det fremmøtte publikum.

Vel blåst og med en etterfølgende sommeravslutning hos Baritonist Hurlen, så er det sommerkorpsferie!