lørdag, juli 13, 2024
Ukategorisert

«QUEEN meets ABBA» – ny suksess for Halsen Ungdomskorps i Bølgen!

Lørdag 9/12 kl 19 ble “QUEEN meets ABBA” – en forestilling av og med Halsen Ungdomskorps med solister – fremført i Bølgen med det beste fra to av 70- og 80-tallets mest betydningsfulle grupper. Egentlig hver for seg nok til egne forestillinger, men her fikk publikum en spennende kombinasjon som inviterte Larviks publikum med på en skikkelig festaften. Og fest ble det anført av Knut Marius Djupvik, Liv Neslowe, Hedda Aronssen og ikke minst Nils Mathisen. Sammen med Halsen Ungdomskorps under ledelse av dirigent Thor Petter Thomsen, var publikum med fra første stund og gjorde dette til en uforglemmelig kveld i Larvik’s kulturelle storstue. Det var mange høydepunkter gjennom hele konserten, men kanskje spesielt Queen’s ikoniske “Bohemian Rhapsody” med Knut Marius Djupvik’s fantastisk vokalprestasjon, Liv Neslowe som solist i “The Winner Takes It All”, Hedda Aronssen på “Thank You For The Music” og Nils Mathisen’s uforglemmelig gitarriff på mange Queen numre, gjorde dette til et show publikum sent kommer til å glemme. Med trampeklapp allerede fra første låt av de 20 numre som ble fremført og ikke minst meget godt understøttet av et svært godt forberedt og velspillende Halsen Ungdomskorps med hele 57 musikere på scenen, var superlativene mange fra de over 500 publikummere etter konserten. Det beste noen gang fra Halsen Ungdomskorps var omkvedet denne kvelden. Nok en suksess med Halsen Ungdomskorps i Bølgen kulturhus!

Et lydopptak ligger nå ute på vår Youtube kanal eller direkte på denne linken https://youtu.be/YfkCJyRcE8I gjort med lydopptaker på miksebord posisjon i Bølgens storsal.