mandag, juni 24, 2024
Ukategorisert

17. mail 2024 – bedre blir det ikke!

Dette årets nasjonaldag opprant med et fantastisk vær – så bra var det at sommeruniform ble vurdert før turen til Larvik/Bøkeskogen! Men før det ble det en tradisjonsrik morgenrunde som neste år blir litt lagt om. Da blir det ned ved Meny og ikke om gangstien forbi Flatstrand, men den tradisjonsrike flaggheisinga i Arlid Andersens vei med tilhørende «boblestopp» tar vi gjerne hvert år.

Med frokost på Musikkhuset sammen med Skolekorpset og den «lette» turen inn til Herregårdssletta som neste etappe. I år var vannpåfylling ekstra kjærekomment (en ekstra takk til Ronny :-)). Den siste biten opp og spesielt fra Torget var det mye folk og ikke minst forventninga som lå i Bøkebakken – var det comeback for Blueberry Hill? Og det var det jo – populært blant de fremmøtte som også ga utrykk for akkurat det med med klapping og tilrop. Til slutt turen ned på Festplassen med sjeldent mange mennesker.

På ettermiddagen ble det tradisjonsrikt opplegg på Kirkeløkka – denne gangen med en liten «vri» idet Anders Gjønnes sang «Nordlandsminne / Å eg veit meg et land» som en del av programmet sammen med HUK.

Etter dette kunne kroppen få litt hvile og ikke minst litt på væskepåfyll.

Vel blåst kan vi nok si – med god samvittighet!