lørdag, juli 13, 2024

Digitalt notearkiv

Tilgang til digitaliserte noter:

Den distribuerte linken til notene finner du her.  Har du problemer? Sjekk FAQ for notearkivet her!

Brukerveiledningen finner du her!

Tilgang direkte til Google Drive:

Har du fått tilgang til autentisering gjennom din egen mail adresse eller den generelle mailadressen til medlemmene finner du linken her.

Finner du feil så husk:

Er det feil i noter dere laster ned/skriver ut så gi oss beskjed asap på mail – det kan gå feil i noen av prosessene uten at vi oppdager det. Vi er derfor avhengig av tilbakemelding fra dere. Feil kan du melde til note.huk@gmail.com.

Vær oppmerksom på følgende:

Linken til notene må ikke spres på noen måte til andre enn korpsets medlemmer, og absolutt ikke på sosiale medier (Facebook / Twitter / Snapchat osv.). Har du gjort dette må du slette dette innlegget umiddelbart.

Hensikt

Hensikten er at alle noter som er i bruk skal lagres digitalt. Dette skal lette distribusjonen og tilgjengeligheten på de noter som er korpsets repertoar.

  • medlemmene skal kunne til enhver tid hente ut sin stemme på nettet og skrive ut denne for bruk i korpset, eller bruke et nettbrett for visning av noter
  • en skal redusere tiden som brukes for utdeling av stemmer  på øvelsen ved at hvert medlem henter sine stemmer på forhånd
  • notesettene oppbevares på en trygg måte ved at alle noter er digitalisert og lagret i «skyen» (Google) hvor de blir tatt backup av og er tilgjengelig til enhver tid, hvor som helst fra.
  • medlemmene skal ha tilgang til å lese/se på (kan ikke endre eller slette) på noter i korpsets repertoar til enhver tid.
  • det bakenforliggende notearkivet skal kun være tilgjengelig for noteforvalter, dirigent og system administrator.

Generelt

Det et satt opp et trådløst nettverk på Musikkhuset som gir tilgang til notearkivet. Tilgang fåes ved henvendelse til System ansvarlige. Det er viktig å legge merke til at dette kun skal brukes til notearkivet og ikke til surfing på nettet i pauser o.l. Det benytter en 4G forbindelse og korpset betaler for bruk.

Kopibeskyttelse

Det er viktig å være klar over at de notene som dere nå får tilgang til er basert på tillitt til korpsets medlemmer. Det er meget enkelt å spre disse notene til hvem som helst noe som er strengt ulovlig og beskyttet av åndsverksloven. Derfor skal og kan disse notene kun benyttes av medlemmer av Halsen Ungdomskorps.  

 

2016-10-12

MG