søndag, juni 23, 2024
Ukategorisert

Det nærmer seg 5. november …

Bølgen fylles – kun 30 billetter igjen – løp og kjøp!

Halsen Ungdomskorps: A Night On Broadway

Halsen Ungdomskorps satser stort igjen!
Halsen Ungdomskorps har gjennom flere år vært like dristige som dyktige i å sette opp store, spektakulære show. Også denne gangen hvor tittelen er «A NIGHT ON BROADWAY», gjenspeiles både musikalske temaer og historiske aspekter ved begrepet musikal.
I forestillingen tas vi med på en reise hvor vi via kjente melodier, sang og dans er innom viktige deler av musikalhistorien, og hvor begrepet Broadway og New York står i en særstilling som verdens viktigste teatergate og musikkmetropol.
«A NIGHT ON BROADWAY» blir en fargesprakende forestilling med kjent og særdeles fengende musikk!
Halsen Ungdomskorps har også denne gang engasjert lokale musikere og sangere, med Maria Merete Trøen og Anders Gjønnes som vokalister og Petter Anthon Næss på keyboard. Med korinnslag, og Kompani Kontra engasjert som dansere skulle det være duket for et minneverdig show fra Halsen Ungdomskorps!
Anbefales hvis du liker: korps, broadway og fengende musikk
Arrangør: Halsen Ungdomskorps