søndag, juni 23, 2024
Ukategorisert

Takes Two To Tango – forberedelsene er i rute

Billetter fåes på Bølgenkulturhus.no!

 

Takes Two To Tango

På nytt inntar Halsen Ungdomskorps Bølgens Storsal med underholdning av beste merke.

HUK vil denne gangen presentere to av Norges beste stemmer på sitt område – Majken Christiansen og Odd René Andersen. Sammen har vi komponert en konsert av musikk fra forskjellige sjangere som jazz, storband, funk, soul og latinamerikanske rytmer i en meget spennende sammenstilling. Kjente numre fra artister som bl.a Michael Bublé og Stevie Wonder danner rammen rundt denne konserten med konsertens tittel  – Takes Two To Tango – i en duett med våre to solister. Her får du en kveld du sent vil glemme i beste HUK stil.

Majken Christiansen, er opprinnelig fra København hvor hun ledet sin egen jazzgruppe og gjorde utallige konserter rundt i Danmark. Da Majken giftet seg og flyttet til Norge og Oslo har hun fortsatt sin karriere med en egen jazzgruppe. Hun har i tillegg blitt benyttet av Oslo regionen’s storband med stor suksess. Majken opptrer jevnlig på Oslo’s jazzscener og har også vært solist på Sanden Scene med Marinemusikken Storband med fantastiske tolkninger av Ella Fitzgerald.

Odd René Andersen, har i mange år tilhørt eliten av norske vokalister og blir ofte omtalt som Norges ubestridte soulkonge. Gjennom mer enn 25 år som profesjonell artist har han bevist at han står stødig på mange musikalske bein. I de siste 5år har Odd René spesialisert seg på soul sjangeren med flotte opptredener i sitt hjemmeområde i Østfold, men også I Oslo regionen med sitt soul gruppe. For det brede publikummet er han kanskje mest kjent som den store stemmen fra TV-serien Beat for Beat, hvor han har gjort utallige opptredener av nesten legendarisk status. Dette er hans debut på Bølgens scener.

Dirigent og musikalsk leder er Thor Petter Thomsen. Konserten er produsert av Halsens Ungdomskorps.

Anbefales hvis du liker: Musikk med proffe sangsolister og stort underholdningsorkester