onsdag, mai 22, 2024
Ukategorisert

Utmerkelser og gjenvalg i fokus på årets årsmøte!

Halsen Ungdomskorps har gjennomført sitt 86. årsmøte, med godt fremmøte som alltid. Årsberetningen viste at sesongen 2017 har vært begivenhetsrik med dirigentbytte og gjennomføring av mange forskjellige oppdrag. Blant disse kan nevnes tradisjonell 17. mai spilling, promenadekonserter i distriktet, deltagelse på Kulturnatta med konsert i Bølgens storsal, julekonsert i Østre Halsen kirke og ikke minst spilling på Larvik Stasjon i forbindelse med NRK’s «Sommertoget». I tillegg har forberedelsene til vårens storsatsing i Bølgens storsal – Takes Two To Tango – preget aktivitetene i korpset.

Sesongen har vist korpsets posisjon som det ledende underholdningskorps i distriktet, og viser at korpset fortsatt er distriktets største voksenkorps. I gjennomsnitt har 41 musikanter vært på øvelsene med en topp på 50 musikere på den mest folkerike øvelsen. Spesielt nevnes at Erik Lundh (14 år på rad), Rolf Henrik Johnsen(8 år på rad) igjen har vært på samtlige øvelser.

På årsmøtet fikk korpset igjen flott pengegave fra damegruppa, en tradisjon som er like sikker som at Rolf Henrik Johnsen tar gjenvalg som korpsets leder.

Det ble forøvrig utdelt en rekke utmerkelser: utnevnelse av nytt æresmedlem til Thore Lauritzen etter 40 års medlemskap, Ole Ludvik Næss for 60års innsats og Fred Ragnar Olsen og Tore Andresen for 50års medlemskap i korpset. Dette i tillegg til 10 øvrige utmerkelser for 30, 20, 10 og 5 års medlemskap.

I sum viste årsmøte et bilde av en svært veldrevet og aktiv forening i korpsbevegelsens tegn.

 

 

Stolte representanter for Halsen Ungdomskorps’  – bak fra venstre Ronny Nordheim 30år, Georg Fjeldheim 20år, Fred Ragnar Olsen 50år, gjenvalgt leder Rolf Henrik Johnsen – foran fra venstre Katrine Bund Helland 5år, Thore Lauritzen 40år, Ole Ludvik Næss 60år  og Damegruppas leder Lisbeth Aarnes.

 

Styret for 2018: Fra venstre Tone Cecilie Kongsgård, Kjetil Borge, Magne Glittum, Rolf Henrik Olsen, Svein Arne Gusland og Line Lund Mathisen.