søndag, juni 23, 2024
Ukategorisert

Oppdatert! De neste øvelsene er også avlyst grunnet smittesituasjonen i Larvik angående COVID-19. 26/11 er vi forhåpentligvis igang igjen.

I forhold til situasjonen lokalt her i Larvik avlyser vi øvelse fram i de nest 2 uker. Det betyr at vi tar sikte på å gjennomføre øvelsen 26/11 med mindre det kommer nye føringer. Vi gjør dette som et bidrag til dugnaden for å reduserer smitten lokalt i Larvik og nasjonalt. Som kjent er Kulturnatt 2020 avlyst og vi avklarer nå om / hvordan julekonserten kan avholdes.

Dette er begrunnet i NMF’s uttalese:

05.11:

Vi oppfordrer korpsene til å ta en pause i 14 dager!
Norges Musikkorps Forbund viser til felles uttalelse fra Norsk musikkråd:
 
Statsminister Erna Solberg oppfordrer nå til at vi må holde oss mest mulig hjemme de neste ukene. Vi ønsker å bidra til dugnaden, og oppfordrer derfor våre medlemmer i kommuner med smitte om å ta en pause fra fysiske øvelser de neste 14 dagene.