onsdag, mai 22, 2024
Ukategorisert

Øvelsene starter opp torsdag 17/8

Førstkommende torsdag er vi i gang igjen med øvelsene i Halsen Ungdomskorps. Tidspunktet er 1830 som vanlig. Den kommende sesongens høydepunkt er utvilsomt konserten i Bølgen 9. desember, hvor vi sammen med korpset har med en rekke profesjonelle musikere i forestillingen «QUEEN meets ABBA».

  • Knut Marius Djupvik
  • Nils Mathisen
  • Liv Neslowe
  • Hedda Aronssen

Ellers blir det konserter i nærmiljøet, korps fotografering, seminarer og sosiale aktiviteter.

Alle nåværende aktive medlemmer ønskes selvfølgelig velkommen, men også du som har hatt permisjon noen år og ønsker å komme i gang igjen.

Har du ikke vært medlem i HUK, men har spilt i andre korps og kunne tenke deg å bli med så ta kontakt – vi har et godt og inkluderende musikkmiljø med vårt eget kulturhus – Musikkhuset på Østre Halsen som base! Har du ikke eget instrument stiller korpset det selvfølgelig til disposisjon.

Velkommen til en ny sesong i Halsen Ungdomskorps!