mandag, juni 24, 2024
Ukategorisert

Vi er i godt driv mot høstsesongens hovedmål – «QUEEN meets ABBA»!

Denne høsten har vi lagt hovedvekt på en ny opptreden i Bølgen kulturhus med en konsert med fokus på musikk fra de ikoniske gruppen Queen og ABBA. Dette er utvilsomt blant de mest toneangivende gruppene fra 70 og 80 tallet som stadig spilles, og som det blir laget utallige forestillinger rundt. Vi har denne gangen både nasjonale og lokale artister med på laget og gleder oss til å framføre resultatet av dette arbeidet den 9. desember kl 19 i Bølgen Kulturhus.

Fra bølgens presentasjon kan vi lese:

“QUEEN meets ABBA” – en forestilling med det beste fra to av 70- og 80-tallets mest betydningsfulle grupper. Hver for seg nok til egne forestillinger, men her får du det i en spennende kombinasjon satt sammen for å gi Larviks publikum en skikkelig festaften.

Bli med på festen og få med deg numre fra Queen og ABBA’s storhetstid sammen med oss i Halsen Ungdomskorps. Med oss på denne reisen har vi med kjente artister både nasjonalt og lokalt:

Knut Marius Djupvik – slo i gjennom da han vant The Voice på TV2 i 2013, og har siden hatt roller i oppsetninger som Jesus Christ Superstar, Rent, Chess og i showet «Vi elsker ABBA». I 2020 vant Knut Marius stjernekamp på NRK TV.

Liv Neslowe – sanger og skuespiller med bakgrunn fra Bårdar Akademiet og Guildford School of Acting. Er en del av teaterkompaniet Tre på Rad, og fast solist i dokumentarkonsertserien Spillelista.

Hedda Aronssen – sanger og låtskriver med eget band – Aber. Mest kjent for Larvikspublikummet gjennom grunnlegger av og solist i Spillelista.

Nils Mathisen – vår lokale multikunstner som denne gangen vil være vår sologitarist på Queen’s ikoniske gitar riff.

Sammen med Halsen Ungdomskorps under ledelse av dirigent Thor Petter Thomsen, håper vi Larviks publikum blir med oss på denne spennende konserten i Bølgen Kulturhus med “QUEEN meets ABBA”.