onsdag, mai 22, 2024
Ukategorisert

Wisting på Musikkhuset under Viaplay’s innspilling av sesong 5 – «Sak 1569»

I disse dager er Viaplay i gang med filming for sesong 5 i Wisting serien. I den sammenhengen blir Musikkhuset en av lokasjonene.


Opptakene til den femte er nå i gang i Larvik og det er her Musikkhuset kommer inn i bildet. Denne femte sesongen er en originalskrevet historie basert på karakterene fra Wisting-universet til Jørn Lier Horst basert på boken «Sak 1569».

Nok en gang er det Sven Nordin som skal komme «under huden» på William Wisting. Han forteller at de etterfølgende sesongene har både action og krim, men også det menneskelige, emosjonelle aspektet i karakterene som kanskje skiller seg fra andre krimserier.

– Plottet er veldig spennende, og byr på mange overraskelser som krim skal ha. Seerne kommer til å bli dratt i ulike retninger og kan jobbe som hobbydetektiver underveis. Samtidig er det lagt inn mange snubletråder, så veldig mange kommer til å ta feil, sier han.

Når sesong fem av Wisting kommer på skjermen er etterforskeren sykemeldt etter en alvorlig skade i tjeneste, «når et mystisk brev dukker opp i posten. Brevet leder Wisting til et mulig justismord i en eldre drapssak som noen mener burde gjenopptas. Wisting begynner da jakten på både avsenderen av brevet, og en ny løsning på den gamle saken. Det leder han ut av Norge, og til et emosjonelt gjensyn med en tidligere kollega.»

Teksten er hentet fra https://rushprint.no/2023/04/to-nye-sesonger-med-wisting/.