søndag, juni 23, 2024
Ukategorisert

17. Mai med HUK

HUK var igang fra kl 7, men pga. litt usikkert vær ble morgenturen litt forsinket. Men rundt halv 8 var korpset i gang på Østre Halsen. En stopp hos sponsor Reidar, hvor et par nummer ble spilt. Så gikk turen litt lenger ned på Halsen, nærmere bestemt hos Fru Tuba hvor boblende forfriskninger ble servert. Avspilling av nasjonalsang i Arild Andersens vei og flaggheising tradisjonen tro.

Frokost for halsekorpsene på Musikkhuset er også en tradisjon før marsjen til Bøkeskogen. Den starter 9.30 med en liten stopp for flaggheising med fanfare av Svein Arne, og naturligvis med nasjonalsangen dirigert av Tore som alltid.

Da fortsetter korpsene mot Bøkeskogen hvor en fullsatt Bøkeskog venter på innmarsjen til HUK som siste korps inn.

Forøvrig kan du lese og se flere detaljer i ØP’s reportasje fra 17. mai.

 

Her er de virkelige veteraner som ØP ganske freidig beskrev i mandagens avis :-).